Routebeschrijving

Het onderwijs vindt plaats in een eigen opleidingsgebouw te Amsterdam. (zie ook www.integraalmedischcentrum.nl ) gevestigd op de: Hugo de Grootkade 30 – 38
NL-1052 LT Amsterdam

 

Per openbaar vervoer

Vanaf Station Amsterdam Centraal tramlijn 13, uitstappen halte Bilderdijkstraat / de Clerqstraat, rechtsaf Bilderdijkstraat in, over de brug rechts Hugo de Grootkade 30-38.

Vanaf Muiderpoortstation tramlijn 3, uitstappen halte Frederik Hendrikstraat , terug tot aan de brug, linksaf Hugo de Grootkade 30-38.

Vanaf Station Sloterdijk tramlijn 12, uitstappen halte Frederik Hendrikstraat (zie boven) Vanaf station de Vlugtlaan tramlijn 14 , uitstappen halte Bilderdijkstraat

Diverse buslijnen (80 , 82 , 83 , 89) die in de buurt een halte hebben.

Routebeschrijving auto

U rijdt naar Amsterdam en neemt de ring A10 West(Coentunnelweg). Daar neemt u de afslag S105 en u rijdt richting centrum.

Vanaf de afslag S105 gaat u richting Centrum, de Jan van Galenstraat in die u helemaal uitrijdt. Na circa 2 kilometer gaat de Jan van Galenstraat over in de tweede Hugo de Grootstraat. U passeert het Hugo de Grootplein. Bij het volgende (=5e) stoplicht gaat u rechtsaf de Nassaukade op. De Hugo de Grootkade is de eerste straat rechts.

Het IMC is gevestigd in deze straat op nummer 30 - 38. De straat heeft eenrichtingsverkeer. Beperkte parkeergelegenheid is er aan de gracht en in de zijstraten. Aan de Marnixstraat is de parkeergarage Europarking (zie P op kaartje, ongeveer 400 meter lopen van het IMC). Let op: overal is het betaald parkeren ! Een goede reis.

Parkeren

Parkeren aan de Hugo de Grootkade is fors duurder geworden € 4,- per uur, dagkaart € 24,-. Net even verderop, ten westen van de Kostverlorenvaart en ten zuiden van de Hugo de Grootkade is het € 3,- per uur. Hoe verder weg, hoe goedkoper. Het goedkoopst parkeren is bij P+R, zoals het Transferium Bos & Lommer, Sloterdijk, Stadionplein, ArenA, etc. www.parkerenindestad.nl/amsterdam/transferium/pr-bos-en-lommer.

Parkeren bij P+R kost € 8,- per dag en men krijgt twee openbaar vervoer kaartjes gratis (heen en terug binnenstad). In plaats van twee openbaar vervoer kaartjes kan men ook twee fietsen krijgen. U betaalt enkel voor het parkeren (8 euro per dag) en krijgt de fietsen gratis mee!